facebook tracking

Lähtölaukaus urallesi

T2H:n työnjohtoharjoittelu auttaa sinua viemään teorian käytäntöön. Meillä et kanna laastisäkkejä, vaan keskityt oppimaan niitä tehtäviä, joihin koulutuksesi sinua valmistaa.

Mitä työnjohtoharjoittelijana työskentely meillä tarkoittaa?

Työnjohtoharjoittelijana tehtävänäsi on antaa edellytykset laadukkaalle ja suunnitelmalliselle rakentamiselle yhdessä kokeneemman työnjohtomme kanssa. Pääset oppimaan niin ihmisten kuin asioiden johtamista: vastaat työvaiheiden aikataulusta ja suunnittelusta, rakennustyön laadunvalvonnasta sekä yhteistyöstä alihankkijoiden kanssa. Laadukkaan rakentamisen lisäksi kustannustenhallinnan sisäistäminen on tärkeä osa tehtävänkuvaasi.

Minkälaista tyyppiä etsimme?

Opiskelet tällä hetkellä rakennusalan mestariksi tai -insinööriksi (AMK tai DI) ja etsit ympäristöä, jossa sinulle annetaan rohkeasti mahdollisuuksia viedä oppimaasi teoriaa käytännön tasolle. Voit olla opintojesi alussa, puolivälissä tai lopussa, me tarjoamme sinulle osaamisesi näköisiä työtehtäviä tilanteesi mukaan. Arvostamme halua kantaa vastuuta, rohkeutta tarttua uusiin haasteisiin sekä aitoa halua kasvaa rakennusalan ammattilaiseksi. T2H:n työmailla tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaidot, oma-aloitteisuus ja organisointikyky ovat tärkeitä ominaisuuksia. 

Miksi tulisit meille?

Meidän kanssamme pääset rakentamaan hyvää tuotetta, jonka asiakkaamme haluavat. Onnistuneen harjoittelujakson päätteeksi keskustelemme kanssasi tulevista harjoittelupaikoista sekä avautuvista tehtävistä valmistumisesi jälkeen. Keskustelemme mielellämme myös diplomi- tai lopputyön tekemisestä meille.  Uskomme yksilölliseen urapolkuun ja kasvumme myötä meillä on mahdollisuus tarjota sinulle hyvin monipuolisia tehtäviä. Saat työstäsi palautetta ja projektista vastaavan esimiehen jokapäiväisen tuen. Tarjoamme käyttöösi modernit työkalut ja varmistamme, että perusasiat ovat kunnossa tiimiämme varten. Meillä rakennetaan asuntojen lisäksi myös hyvää työyhteisöä ja tehdään isojakin juttuja pilke silmäkulmassa. Olemme vakaa, mutta ketterä toimija, jolla riittää töitä myös tulevaisuudessa. Meillä on hyvä vauhti ja kovat tavoitteet, mutta samalla osaamme pitää myös hauskaa. Tutustu meihin tarkemmin täältä: ura.t2h.fi

Miten haet meille?

Jätä hakemuksesi helposti ja nopeasti alapuolella näkyvän napin kautta. Kesän 2020 harjoittelupaikat täytetään pääosin jo tammi-helmikuun aikana, joten lähetäthän hakemuksesi meille mahdollisimman pian. Kevään aloitusajankohta on neuvoteltavissa sopimuksen mukaan. Olemme valmiita joustamaan töiden ja opiskelun yhteensovittamiseksi. 

Miten hakumme etenee?

Jättämällä hakemuksesi meille tallentuu se rekryjärjestälmäämme, josta koko rekrytointiin osallistuva tiimimme pääsee tutustumaan sinuun tarkemmin. Mikäli tarpeemme kohtaavat olemme sinuun yhteydessä hyvinkin nopeasti. 

Kysymyksiä ja vastauksia

                                                                              

Teamtailor

Urasivu Teamtailorilta