facebook tracking

Lähtölaukaus urallesi

T2H:n työnjohtoharjoittelu auttaa sinua viemään teorian käytäntöön. Meillä et kanna laastisäkkejä, vaan keskityt oppimaan niitä tehtäviä, joihin koulutuksesi sinua valmistaa.

Mitä työnjohtoharjoittelijana työskentely meillä tarkoittaa?

Työnjohtoharjoittelijana tehtävänäsi on antaa edellytykset laadukkaalle ja suunnitelmalliselle rakentamiselle yhdessä kokeneemman työnjohtomme kanssa. Pääset oppimaan niin ihmisten kuin asioiden johtamista: vastaat työvaiheiden aikataulusta ja suunnittelusta, rakennustyön laadunvalvonnasta sekä yhteistyöstä alihankkijoiden kanssa. Laadukkaan rakentamisen lisäksi kustannustenhallinnan sisäistäminen on tärkeä osa tehtävänkuvaasi.

Katsomme sinulle yhdessä sopivan tehtävän ja työmaan kokemuksesi sekä tavoitteidesi pohjalta. 

Miksi tulisit meille?

Meidän kanssamme pääset rakentamaan hyvää tuotetta, jonka asiakkaamme haluavat. Onnistuneen harjoittelujakson päätteeksi keskustelemme kanssasi tulevista harjoittelupaikoista sekä avautuvista tehtävistä valmistumisesi jälkeen. Keskustelemme mielellämme myös diplomi- tai lopputyön tekemisestä meille.  Uskomme yksilölliseen urapolkuun ja kasvumme myötä meillä on mahdollisuus tarjota sinulle hyvin monipuolisia tehtäviä. Saat työstäsi palautetta ja projektista vastaavan esimiehen jokapäiväisen tuen. Tarjoamme käyttöösi modernit työkalut ja varmistamme, että perusasiat ovat kunnossa tiimiämme varten. Meillä rakennetaan asuntojen lisäksi myös hyvää työyhteisöä ja tehdään isojakin juttuja pilke silmäkulmassa. Olemme vakaa, mutta ketterä toimija, jolla riittää töitä myös tulevaisuudessa. Meillä on hyvä vauhti ja kovat tavoitteet, mutta samalla osaamme pitää myös hauskaa. Tutustu meihin tarkemmin täältä: ura.t2h.fi

Sponsoriprintti haalareissa johdatti Aaron Gerdtin T2H:lle työnjohtoharjoittelijaksi

Aaron Gerdt, 23, opiskelee Aalto-yliopistossa Otaniemessä rakennustekniikan diplomi-insinööriksi. Toinen opintovuosi on juuri käynnistynyt, mutta takana on jo ensimmäinen kesä oman alan töissä.

Minkälaista tyyppiä etsimme?

Opiskelet tällä hetkellä rakennusalan mestariksi tai -insinööriksi (AMK tai DI) ja etsit ympäristöä, jossa sinulle annetaan rohkeasti mahdollisuuksia viedä oppimaasi teoriaa käytännön tasolle. Voit olla opintojesi alussa, puolivälissä tai lopussa, me tarjoamme sinulle osaamisesi näköisiä työtehtäviä tilanteesi mukaan. Arvostamme halua kantaa vastuuta, rohkeutta tarttua uusiin haasteisiin sekä aitoa halua kasvaa rakennusalan ammattilaiseksi. T2H:n työmailla tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaidot, oma-aloitteisuus ja organisointikyky ovat tärkeitä ominaisuuksia. 

Miten haet meille?

Jätä hakemuksesi helposti ja nopeasti alapuolella näkyvän napin kautta. Kesän 2022 harjoittelupaikat täytetään pääosin jo helmi-maaliskuun aikana, joten lähetäthän hakemuksesi meille mahdollisimman pian. Kevään aloitusajankohta on neuvoteltavissa sopimuksen mukaan. Olemme valmiita joustamaan töiden ja opiskelun yhteensovittamiseksi. 

Miten hakumme etenee?

Jättämällä hakemuksesi meille tallentuu se rekryjärjestälmäämme, josta koko rekrytointiin osallistuva tiimimme pääsee tutustumaan sinuun tarkemmin. Mikäli tarpeemme kohtaavat olemme sinuun yhteydessä hyvinkin nopeasti. 

Kysymyksiä ja vastauksia

T2H yrityksenä

T2H on perustajaurakoitsija, mikä tarkoittaa, että yhtiömme sekä hankkii tontin että suunnittelee, markkinoi ja rakentaa asuntokohteen itse. Olemme kasvaneet tasaisen vahvasti perustamisesta, vuodesta 2010, lähtien ja tällä hetkellä rakenteilla on noin 1500 asuntoa. Vuonna 2019 liikevaihtomme oli 150 miljoonaa euroa ja henkilöstömme koostuu 210 ammattilaisesta. 

Perinteisellä rakennusalalla T2H on erilainen toimija, sillä keskitymme rakentamisessa nimenomaan koteihin: haluamme rakentaa koteja, joihin ihastuvat sekä asukkaat että heidän vieraansa. Haluamme ylittää asiakkaidemme odotukset, eikä yksikään kohteemme ole valmistunut myöhässä.

Teamtailor

Urasivu Teamtailorilta