facebook tracking
Mikael Ahola

Mikael Ahola

Projektipäällikkö

Työskentelen Uudellamaalla projektipäällikkönä vastaten kokonaisvaltaisesti projektien läpiviennistä. Tavanomaiseen työpäivääni sisältyy mm. suunnittelunohjausta sekä hankinnan, myynnin ja työnjohdon esimiestehtäviä – unohtamatta uusien työkaverien rekrytointeja!

Tulin T2H:lle töihin yrityksen ensimmäisenä työntekijänä toukokuussa 2011 valmistuttuani Tampereen AMK:sta rakennusinsinööriksi. Tuolloin yrityksen ensimmäisen kohteen rakentaminen Vantaan Tikkurilaan oli juuri alkanut. T2H:n reipas kasvuvauhti on mahdollistanut vuosien varrella laajasti mielenkiintoisia ja vastuullisia työtehtäviä ja olenkin päässyt tekemään monipuolisesti lähes kaikkea perustajaurakoitsijalle kuuluvaa. Valtaosa kokemuksestani koostuu tuotantoon liittyvistä työtehtävistä ja olen toiminut mm. vastaavana työnjohtajana sekä rivi- että kerrostalokohteissa.

Yksi parhaista asioista T2H:lla on mahdollisuudet edetä työuralla itselle sopivassa tahdissa. Tässä tuloksekkaassa kasvuyrityksessä, jossa asiat pyritään tekemään joka päivä mahdollisimman hyvin, on aina mahdollista ottaa seuraava askel uralla eteenpäin. Tällöin tärkeintä CV:ssä ei ole se, mitä taakse on kertynyt, vaan se miltä se näyttää tulevaisuudessa!

 

mikael.ahola@t2h.fi

040 125 2279

Blogikirjoitukseni

Teamtailor

Työnantajamielikuva / Employer Branding Teamtailorilta