facebook tracking
Tiimimme

Hankekehitys

Connect

Minkälaista on työskennellä hankekehityksen parissa T2H:lla?

Jotta Ihania Koteja voidaan rakentaa, tulee ensin selvittää mihin kannattaa rakentaa ja mitä. Koko yksikön tulevaisuuden voikin syystä sanoa olevan hankekehittäjän käsissä: niin monta hyvää tonttiaihiota kun hankekehittäjä pystyy löytämään, niin hyvin yksikkö voi tulevaisuudessa. Hankekehittäjän aktiivisuudella onkin siten iso merkitys.

---

Hakekehityksessä pääset syvälle asuntoliiketoiminnan ytimeen ja opit hahmottamaan markkinaa. Kaikista parhaiten hankekehittäjä onnistuu työssään silloin, kun hän löytää asuntomarkkinoita, tontteja ja asemakaavakarttoja tutkiessaan sellaisia tonttiaihioita ja mahdollisuuksia, joita ei ole vielä vireillä.

Tonttiaihioista laaditaan bisneslaskelma, ja selvitetään reunaehtojen puitteissa, mitä kohteeseen voi ja kannattaa tehdä, selvitetään kohteen menopuoli sekä asuntojen tuotto-odotukset. Työ edellyttää siten raamien, kuten esimerkiksi asuntojen kokoon liittyvien rakennusrajoitteiden sekä meneillään olevien infraprojektien ymmärtämistä. Hankekehittäjän päivittäinen työ onkin pohjimmiltaan eri alueiden profiilien syvällistä kartoittamista - tietynlaista Google Mapsin, Street Viewn sekä Kauppalehden ja muiden julkisten palveluiden avulla tehtävää salapoliisityötä.

Työ on hyvin itsenäistä ja perusteellista markkinatutkimusta ja selvitystä, mutta yksikönjohtajalta voi tulla lyhyelläkin varoitusajalla kartoitettavaksi aihoita, joihin tulee pystyä reagoimaan nopeasti. Työhön kuuluu tiiviisti myös suhteiden luominen tonttien omistajiin. Yksikönkohtaja on tässä hankekehittäjän lähin kollega, joka tarjoaa yleensä kattavan verkoston työn tueksi. Hankekehitys on erinomainen positio aloittaa ura T2H:lla ja sukeltaa tosissaan asuntorakentamisen ytimeen.

---

T2H:lla voit työskennellä hankekehityksen parissa seuraavissa positioissa:

Hankekehittäjä

Tavoitteena hyvä arki

Tinkimättömyys ja oikeisiin asioihin keskittyminen ovat vieneet meitä yhdessä pitkälle. T2H:n arjessa yhdistyvät vastuu ja vapaus. Isotkin jutut on mahdollista tehdä ammattimaisesti ja jämptisti, mutta pilke silmäkulmassa.

Tule kasvamaan meille

Yli 1200 asunnon rakentaminen tuo mukanaan erilaisia mahdollisuuksia.

 • Yksilöllinen urapolku

  Uskomme yksilölliseen urapolkuun ja kasvumme myötä meillä on mahdollisuus tarjota sinulle hyvin monipuolisia tehtäviä. Jäykkien rakenteiden ja ahtaiden raamien sijaan etenemistäsi määrittävät omat kykysi ja kiinnostuksen kohteesi.

 • Rakennamme hyvää työyhteisöä

  Menestymisemme takana ovat tiimit, joissa jokaisella on oma merkittävä roolinsa. Kun työyhteisö toimii, on aamulla mukava herätä töihin.

 • Monipuolista työtä haluttujen, Ihanien kotien parissa

  Haluamme rakentaa koteja, joihin ihastuvat sekä asukkaat että heidän vieraansa. Asuntojemme kysyntä on hyvä – meillä ei ole yhtään myymätöntä valmista asuntoa.

 • Positiivinen tulevaisuus

  Hyvin tehty työ on tuonut meille tuloksia ja olemme kasvaneet tasaisen vahvasti perustamisesta lähtien. Meillä riittää töitä ja haasteita sinulle myös tulevaisuudessa.

Vantaankoskentie 14
01670 Vantaa Ajo-ohjeet Vaihde: 020 7032 580 Näytä sijainti

Kirkkonummi

02400 Kirkkonummi Ajo-ohjeet

Tampere

Hatanpään valtatie 24
33100 Tampere Ajo-ohjeet Vaihde: 020 7032 580 Näytä sijainti

Teamtailor

Urasivu Teamtailorilta