facebook tracking
Tiimimme

Kiinteistöjuridiikka ja hallinto

Connect

Minkälaista on työskennellä kiinteistöjuridiikan ja hallinnon parissa T2H:lla?

“Niin kauan kuin kaikki on kunnossa, kukaan ei huomaa mitään.” Rakennusalan sekä myynnin ja markkinoinnin ammattilaisten lisäksi meillä T2H:lla työskentelee joskus jopa hieman näkymättömiksi naamioituva  joukko särmiä kiinteistöjuridiikan ja hallinnollisissa tehtävissä työskenteleviä ammattilaisia. He varmistavat arjessamme, että yhtiömme ja liiketoimintamme toimii niin kuin sen kuuluu toimia. 

 ---

Asuntorakentamisen sydämessä sykkii varsinaisten Ihanien Kotien rakentamisen ohella tietenkin asunnon ostajien, osakkaiden sekä yhtiön oikeuksien toteutuminen. T2H:n kiinteistöjuridiikan sekä hallinnollisten tehtävien ammattilaisten tiimi takaa sen, että asukkaat pystyvät asumaan Ihanissa Kodeissaan hyvin, ja juridisesti oikein. 

T2H tarjoaa kiinteistöjuridiikan ammattilaisille aitoa asiantuntijuutta, pitkäjänteisyyttä ja tarkkuutta vaativia tehtäviä. Arkesi pitää sisällään runsaasti itsenäistä selvitystyötä, RS-sopimuksiin uppoutumista, erilaisten sopimustekstien kirjoittamista sekä viranomaisten kanssa asiointia. Tonttien hankintoihin sekä kiinteistöistä tehtäviin kauppoihin liittyvät sopimukset tehdään parhaalla mahdollisella tavalla, ja työlläsi on äärimmäisen kauaskantoisia ja riskienhallinnan kannalta merkittäviä vaikutuksia. 

Näissä tehtävissä pääset myös haastamaan ja kehittämään omia neuvottelutaitojasi, ja kantamaan vastuuta sekä T2H:laisten että Ihanien Kotien asukkaiden arjen sujuvuudesta! 

---

T2H:lla voit työskennellä kiinteistöjuridiikan ja hallinnon parissa seuraavissa positioissa:

Kiinteistöjuridiikan asiantuntija

Taloushallinnon ammattilainen

Muut hallinnon tehtävät

Katso kiinteistöjuridiikan ja hallinnon avoimet tehtävät T2H:lla

Connect - verkostoidu kanssamme pysyäksesi ajan tasalla uusista työpaikoista.

Kaikki avoimet tehtävät

Tavoitteena hyvä arki

Tinkimättömyys ja oikeisiin asioihin keskittyminen ovat vieneet meitä yhdessä pitkälle. T2H:n arjessa yhdistyvät vastuu ja vapaus. Isotkin jutut on mahdollista tehdä ammattimaisesti ja jämptisti, mutta pilke silmäkulmassa.

Tule kasvamaan meille

Yli 1200 asunnon rakentaminen tuo mukanaan erilaisia mahdollisuuksia.

 • Yksilöllinen urapolku

  Uskomme yksilölliseen urapolkuun ja kasvumme myötä meillä on mahdollisuus tarjota sinulle hyvin monipuolisia tehtäviä. Jäykkien rakenteiden ja ahtaiden raamien sijaan etenemistäsi määrittävät omat kykysi ja kiinnostuksen kohteesi.

 • Rakennamme hyvää työyhteisöä

  Menestymisemme takana ovat tiimit, joissa jokaisella on oma merkittävä roolinsa. Kun työyhteisö toimii, on aamulla mukava herätä töihin.

 • Monipuolista työtä haluttujen, Ihanien kotien parissa

  Haluamme rakentaa koteja, joihin ihastuvat sekä asukkaat että heidän vieraansa. Asuntojemme kysyntä on hyvä – meillä ei ole yhtään myymätöntä valmista asuntoa.

 • Positiivinen tulevaisuus

  Hyvin tehty työ on tuonut meille tuloksia ja olemme kasvaneet tasaisen vahvasti perustamisesta lähtien. Meillä riittää töitä ja haasteita sinulle myös tulevaisuudessa.

Vantaankoskentie 14
01670 Vantaa Ajo-ohjeet Vaihde: 020 7032 580 Näytä sijainti

Tampere

Hatanpään valtatie 24
33100 Tampere Ajo-ohjeet Vaihde: 020 7032 580 Näytä sijainti

Teamtailor

Urasivu Teamtailorilta