facebook tracking
Tiimimme

Projektin johtaminen

Connect

Minkälaista on työskennellä projektin johtamisen parissa T2H:lla?

Projektin johtamistyössä kiteytyvät T2H:n työfilosofian kaksi kulmakiveä: projektikeskeisyys ja liiketoimintavetoisuus. Projektin johtaminen T2H:lla on kuin oman liiketoiminnan johtamista. Se edellyttää ennen kaikkea tietynlaista nälkää, asuntorakentamisen syvällistä ymmärtämistä sekä liiketoimintalähtöistä ajattelua.

---

Projektin johtamisen parissa T2H:lla työskentelevät varsinaista projektia vetävät projektipäälliköt sekä heidän tiimissään työskentelevät projekti-insinöörit. Projektipäälliköksi eteneminen edellyttää projekti-insinöörinä työskentelyä sen verran, että on valmis ottamaan vastuun koko hankkeesta ja sen tiimistä. T2H:lla projektipäälliköksi eteneminen ei kuitenkaan edellytä muodollista työuravuosien kerryttämistä, vaan sinä ja asenteesi ratkaisevat. Mikäli olet luonteeltasi raketti, jolta löytyy halua ja osaamista edetä projektipäälliköksi kiihdytyskaistaa pitkin, niin mahdollistamme sinulle sen.

Hankkeita johdettavaksi T2H:lta löytyy aina Vantaan Trigonin kaltaisista kerrostaloista rivi- ja paritalo pientaloihin. Oli kohteen koko mikä tahansa, pääset jo projekti-insinöörinä projektin onnistumisen kannalta merkittäviin ja vastuullisiin tehtäviin, kuten asuntojen hinnoittelun pariin.

Projektin johtaminen edellyttää projekti- ja liiketoimintalähtöisen ajattelutavan lisäksi hyviä sosiaalisia taitoja ja kykyä johtaa ihmisiä. Projektipäälliköt ja -insinöörit pitävät yhteyksiä monenlaisiin sidosryhmiin, ja työ edellyttää projektipäälliköltä myös esimiestaitoja. Projektipäällikön tiimissä työskentelee projekti-insinöörin lisäksi joukko rakennustyömaata pyörittäviä työnjohtajia sekä asuntojen myynnistä, asiakaspalvelusta ja muista kriittisistä tukitoiminnoista huolehtivia asuntorakentamisen ammattilaisia.

---

T2H:lla voit työskennellä projektin johtamisen parissa parissa seuraavissa positioissa:

Projekti-insinööri 

Projektipäällikkö

Tavoitteena hyvä arki

Tinkimättömyys ja oikeisiin asioihin keskittyminen ovat vieneet meitä yhdessä pitkälle. T2H:n arjessa yhdistyvät vastuu ja vapaus. Isotkin jutut on mahdollista tehdä ammattimaisesti ja jämptisti, mutta pilke silmäkulmassa.

Tule kasvamaan meille

Yli 1200 asunnon rakentaminen tuo mukanaan erilaisia mahdollisuuksia.

 • Yksilöllinen urapolku

  Uskomme yksilölliseen urapolkuun ja kasvumme myötä meillä on mahdollisuus tarjota sinulle hyvin monipuolisia tehtäviä. Jäykkien rakenteiden ja ahtaiden raamien sijaan etenemistäsi määrittävät omat kykysi ja kiinnostuksen kohteesi.

 • Rakennamme hyvää työyhteisöä

  Menestymisemme takana ovat tiimit, joissa jokaisella on oma merkittävä roolinsa. Kun työyhteisö toimii, on aamulla mukava herätä töihin.

 • Monipuolista työtä haluttujen, Ihanien kotien parissa

  Haluamme rakentaa koteja, joihin ihastuvat sekä asukkaat että heidän vieraansa. Asuntojemme kysyntä on hyvä – meillä ei ole yhtään myymätöntä valmista asuntoa.

 • Positiivinen tulevaisuus

  Hyvin tehty työ on tuonut meille tuloksia ja olemme kasvaneet tasaisen vahvasti perustamisesta lähtien. Meillä riittää töitä ja haasteita sinulle myös tulevaisuudessa.

Vantaankoskentie 14
01670 Vantaa Ajo-ohjeet Vaihde: 020 7032 580 Näytä sijainti

Tampere

Hatanpään valtatie 24
33100 Tampere Ajo-ohjeet Vaihde: 020 7032 580 Näytä sijainti

Teamtailor

Urasivu Teamtailorilta