facebook tracking

Rekrytointi T2H:lla

Vaikka kasvamme, haluamme rekrytointimme olevan ketterää

Hyvin tehdystä työstä seuraa kasvua

Rekrytoinnissa onnistuminen on hyvin tärkeää niin meille kuin sinulle. Siksi haluamme, että rekrytointiprosessimme palvelee meitä molempia osapuolia.

T2H:n rekrytiimi

Asenne, into ja halu oppia voittavat

Arvostamme vastuunkantokykyä ja rohkeutta tarttua uusiin asioihin. Meillä kokemusta enemmän ratkaisevat asenteesi sekä kykysi oppia uutta. Sinun ei tarvitse olla asuntorakentamisen ammattilainen ennen kuin tulet meille. Tärkeintä on, että haluat kasvaa meillä sellaiseksi.

Miten prosessi etenee?

Kun olet päättänyt lähettää meille hakemuksen, tallentuu se meidän rekrytointijärjestelmään. Meillä rekrytointi ei tapahdu keskitetysti HR-yksikön kautta, vaan prosessiin osallistuvat alusta asti yksiköiden johtajat ja projektipäälliköt. Kaikki hakemukset tulevat koko rekrytiimille nähtäväksi, jonka jälkeen tiimi sopii henkilön, joka vastaa prosessin läpiviennistä.

Olemme hakijoihin yhteydessä puhelimitse, WhatsAppilla tai sähköpostitse. Tiedämme, että odottavan aika on pitkä, joten tavoitteemme on edetä hakijoidemme kanssa mahdollisimman nopeasti. Ennen mahdollista haastattelun sopimista keskustelemme kanssasi puhelimitse.  Mikäli tarpeemme kohtaavat, saatat saada kutsun haastatteluun jopa samalle viikolle. 

Haastattelu

Meillä haastattelut eivät sisällä valmiita kysymyslistoja ja pönöttämistä kyynärpäät pöydällä. Tavoitteemme on luoda haastattelutilanteeseen avoin ilmapiiri ja keskustella yhteisistä mahdollisuuksista. Olemme kiinnostuneita opintotaustastasi ja kokemuksestasi, mutta ennen kaikkea asenteestasi, mielenkiinnon kohteistasi ja tulevaisuuden suunnitelmistasi. Meitä kiinnostaa myös, mitä odotat johtamiselta, meiltä yrityksenä ja mistä asioista hyvä arki sinulla koostuu. 

Rekrytointipäätökset teemme tyypillisesti kahden viikon kuluessa haastattelusta. Töiden aloitusajankohta riippuu usein hakijan tilanteesta, mutta myös projektiemme aikataulusta.  

Kiinnostuitko?

Meillä on paljon mielenkiintoisia paikkoja auki. Lue lisää ja ole rohkeasti meihin yhteydessä!Teamtailor

Urasivu Teamtailorilta