facebook tracking
Tiimimme

Työnjohto

Connect

Minkälaista on työskennellä työnjohdon parissa T2H:lla?

Saat vastuullesi omat työvaiheet, joiden aikataulusta, laadusta, kustannuksista sekä työturvallisuudesta vastaat. Työvaiheiden ja ihmisten johtamisen lisäksi työsi on päivittäistä ongelmanratkaisua sekä nopeatempoista päätöksentekoa ja reagointia asioihin. 

---

Kun puhutaan työmaasta, tulee monelle ensimmäisenä mieleen iso monttu, rivi työmaaparakkeja sekä pataljoona huomioliiveihin ja kypäröihin sonnustautuneita rakennusalan ammattilaisia nostokurkien alla. Kurkistetaanpa hieman pintaa syvemmälle. Jokaisen T2H:n projektin tavoite on selvä: rakennamme Ihania Koteja. Jotta nämä ihanat kodit päästään luovuttamaan asukkaille, on työmaalla suoriuduttava ensin sarjasta etukäteen suunniteltuja toimenpiteitä. Viidentoista huoneiston kylpyhuoneet eivät valmistu itsestään, vaan ne vaativat muun muassa tasote- ja maalaustyöt, väliseinätyöt sekä märkätilojen rakentamisen. Työmaa on todellisuudessa joukko lukuisia työvaiheita, joista jokainen tulee viedä onnistuneesti maaliin - omassa aikataulussaan, budjetti ja työn laatu huomioiden. 

Työnjohto T2H:lla onkin työvaiheiden aikataulun, laadun ja kustannusten sekä työturvallisuuden hallintaa. Meillä ei ole haalariharjoittelua tai kanneta ensimmäistä kesää laastisäkkiä, vaan annamme sinulle alusta lähtien omat työvaiheet johdettavaksi. Työnjohtajan positioon kiteytyy paljon työnteon filosofiastamme: olipa kyseessä pieni työtehtävä tai kokonainen projekti, on se oma aito vastuualueensa, josta henkilö on itse vastuussa ja jonka sisällä hänellä on valta päättää ja vaikuttaa. Tukenasi on tietenkin aina vastaava työnjohtaja.

Työnjohto on työn ja ihmisten johtamisen lisäksi päivittäistä ongelmanratkaisua sekä nopeatempoista päätöksentekoa ja reagointia asioihin. Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty, mutta työmaakopin oven käydessä tekniset detaljit on ratkaistava ei päivässä, vaan tunnissa. Työnjohdossa pääsetkin soveltamaan käytännössä sitä, minkä koulu opetti teoriassa.

 ---

T2H:lla voit työskennellä työnjohdon parissa seuraavissa positioissa:

Työnjohtoharjoittelija

Työnjohtaja

Vastaava työnjohtaja

Tavoitteena hyvä arki

Tinkimättömyys ja oikeisiin asioihin keskittyminen ovat vieneet meitä yhdessä pitkälle. T2H:n arjessa yhdistyvät vastuu ja vapaus. Isotkin jutut on mahdollista tehdä ammattimaisesti ja jämptisti, mutta pilke silmäkulmassa.

Tule kasvamaan meille

Yli 1200 asunnon rakentaminen tuo mukanaan erilaisia mahdollisuuksia.

 • Yksilöllinen urapolku

  Uskomme yksilölliseen urapolkuun ja kasvumme myötä meillä on mahdollisuus tarjota sinulle hyvin monipuolisia tehtäviä. Jäykkien rakenteiden ja ahtaiden raamien sijaan etenemistäsi määrittävät omat kykysi ja kiinnostuksen kohteesi.

 • Rakennamme hyvää työyhteisöä

  Menestymisemme takana ovat tiimit, joissa jokaisella on oma merkittävä roolinsa. Kun työyhteisö toimii, on aamulla mukava herätä töihin.

 • Monipuolista työtä haluttujen, Ihanien kotien parissa

  Haluamme rakentaa koteja, joihin ihastuvat sekä asukkaat että heidän vieraansa. Asuntojemme kysyntä on hyvä – meillä ei ole yhtään myymätöntä valmista asuntoa.

 • Positiivinen tulevaisuus

  Hyvin tehty työ on tuonut meille tuloksia ja olemme kasvaneet tasaisen vahvasti perustamisesta lähtien. Meillä riittää töitä ja haasteita sinulle myös tulevaisuudessa.

Vantaankoskentie 14
01670 Vantaa Ajo-ohjeet Vaihde: 020 7032 580 Näytä sijainti

Tampere

Hatanpään valtatie 24
33100 Tampere Ajo-ohjeet Vaihde: 020 7032 580 Näytä sijainti

Teamtailor

Urasivu Teamtailorilta