facebook tracking
Tiimimme

Myynti ja markkinointi

Connect

Minkälaista on työskennellä asuntojen myynnin ja markkinoinnin parissa T2H:lla?

Pelkkä Ihanien Kotien rakentaminen ei riitä. Jotta onnistumme löytämään myös uudet asukkaat rakentamiimme Ihaniin Koteihin, työskentelee meillä kunninanhimoinen joukko asuntojen myynnin ja markkinoinnin ammattilaisia. 

---

Asuntojen myynnin ja markkinoinnin parissa pääset rakentamaan yhdessä tiimin kanssa RS-järjestelmään kuuluvia materiaaleja, osallistut tulevien kohteiden suunnitteluun, teet tiivistä yhteistyötä hankekehityksen kanssa sekä vastaat omien kohteidesi myynnistä. Lisäksi kohteidemme hinnoittelu, myyntimateriaalin rakentaminen ja markkinadatan analysointi ovat tärkeässä osassa työtäsi. Tuotteidemme jatkuva kehittäminen ja asiakastyytyväisyyden mittaaminen auttavat sinua ja koko tiimiämme kulkemaan oikeaan suuntaan.

Asuntojen myynti ja markkinointi T2H:lla edellyttää pikemminkin kirkasta ajattelua kuin pitkää kokemusta alalta. Tärkeintä on kiinnostuksesi asuntomarkkinaa kohtaan sekä vahva halusi kehittyä myynnin ammattilaiseksi asuntobisneksen parissa. Koulutustaustasi voi olla esimerkiksi kauppatieteistä tai tuotantotaloudesta, ja mikäli opintosi ovat vielä kesken, voimme keskustella myös lopputyön tekemisestä meille.

Kuten muillakin asuntorakentamisen eri osa-alueilla, myös myynnissä ja markkinoinnissa arvostamme halua kantaa vastuuta ja rohkeutta tarttua uusiin haasteisiin. Vastapallona tarjoamme sinulle erinomaisen ja ennen kaikkea halutun tuotteen, jonka parissa työskennellä. Mikäli nautit asiakkaiden kanssa työskentelystä ja haluat tehdä kaikkesi sen eteen, että ihmiset löytävät sinun avullasi itselleen Ihana Kodin, tarjoavat T2H:n asuntojen myynnin ja markkinoinnin tehtävät sinulle avainroolin sen suhteen, että yrityksemme kasvu jatkuu myös tulevaisuudessa. Haluamme, että pääset kasvamaan yrityksemme mukana niin pitkälle kuin vain mahdollista!

---

 

T2H:lla voit työskennellä asuntojen myynnin ja markkinoinnin parissa seuraavissa positioissa:

Myynti- ja tuotepäällikkö

Avoin hakemus

Katso myynnin ja markkinoinnin avoimet tehtävät T2H:lla

Connect - verkostoidu kanssamme pysyäksesi ajan tasalla uusista työpaikoista.

Kaikki avoimet tehtävät

Tavoitteena hyvä arki

Tinkimättömyys ja oikeisiin asioihin keskittyminen ovat vieneet meitä yhdessä pitkälle. T2H:n arjessa yhdistyvät vastuu ja vapaus. Isotkin jutut on mahdollista tehdä ammattimaisesti ja jämptisti, mutta pilke silmäkulmassa.

Tule kasvamaan meille

Yli 1200 asunnon rakentaminen tuo mukanaan erilaisia mahdollisuuksia.

 • Yksilöllinen urapolku

  Uskomme yksilölliseen urapolkuun ja kasvumme myötä meillä on mahdollisuus tarjota sinulle hyvin monipuolisia tehtäviä. Jäykkien rakenteiden ja ahtaiden raamien sijaan etenemistäsi määrittävät omat kykysi ja kiinnostuksen kohteesi.

 • Rakennamme hyvää työyhteisöä

  Menestymisemme takana ovat tiimit, joissa jokaisella on oma merkittävä roolinsa. Kun työyhteisö toimii, on aamulla mukava herätä töihin.

 • Monipuolista työtä haluttujen, Ihanien kotien parissa

  Haluamme rakentaa koteja, joihin ihastuvat sekä asukkaat että heidän vieraansa. Asuntojemme kysyntä on hyvä – meillä ei ole yhtään myymätöntä valmista asuntoa.

 • Positiivinen tulevaisuus

  Hyvin tehty työ on tuonut meille tuloksia ja olemme kasvaneet tasaisen vahvasti perustamisesta lähtien. Meillä riittää töitä ja haasteita sinulle myös tulevaisuudessa.

Vantaankoskentie 14
01670 Vantaa Ajo-ohjeet Vaihde: 020 7032 580 Näytä sijainti

Tampere

Hatanpään valtatie 24
33100 Tampere Ajo-ohjeet Vaihde: 020 7032 580 Näytä sijainti

Teamtailor

Urasivu Teamtailorilta