facebook tracking
Tiimimme

Osto ja hankinta

Connect

Minkälaista on työskennellä oston ja hankinnan parissa T2H:lla?

Ihanat Kodit eivät synny pelkästään hyvällä suunnittelulla ja taidokkaalla työnvaihdeiden johtamisella. Rakentaminen edellyttää tietenkin myös konkreettisia rakennusmateriaaleja, jotka jonkun on pitänyt ensin hankkia ja toimittaa työmaalle.

---

Rakennusalalla puhutaan hankinnoista, kaupallisella alalla ostoista - rakkaalla lapsella kun on monta nimeä. Keskeisin asia on kuitenkin ennalta määritelty budjetti, jolla on sovittu hankittavaksi tietyt kokonaisuudet. Ostoissa on silloin onnistuttu, kun hankinnat työmaalle on saatu tehtyä aikataulussa ja budjetin puitteissa, laatuvaatimukset huomioiden.

Hankintojen parissa työskentely T2H:lla on unelmatyö optimoinnista ja neuvottelemisesta nauttivalle. Kuinka saada toteutunut budjetti täsmäämään tai alittamaan sopimuksessa oleva summa? Hankintaa voisikin kuvata palapelin kokoamisena: kokonaisuus pilkotaan palasiksi, tiputetaan kallein palanen pois, ostetaan se muualta, ja kootaan kokonaisuus uusiksi. Tämä edellyttää erinomaista projektin ja aikataulun hallintaa, tiivistä yhteydenpitoa työmaahan sekä ymmärrystä siitä, mitkä hankinnoista liittyvät toisiinsa. 

Työ on laskennan ja optimoinnin lisäksi lopulta hyvin paljon psykologiaa ja neuvottelutaitoja. Ostaminen ja hankinnat ovatkin ennen kaikkea myyntiä, sillä urakat on saatava myytyä eteenpäin ja toimittaja käyttämään aikaa tarjouksen laskentaan. Työssä on siten tultava hyvin ihmisten kanssa toimeen, ja paperit viedään tarvittaessa urakoitsijalle työmaalle asti, jotta neuvottelut saadaan käyntiin. Hankinnassa ja ostoissa meillä työskenteleekin paljon sekä teknisen että kaupallisen alan taustaista tekijää.

Kuten muillakin asuntorakentamisen osa-alueilla, myös hankinnassa T2H:lla työtä ohjaa vahvasti projektivetoisuus. T2H:lla hankintavastaava vastaa yhden projektin hankinnoista, eikä talon sisällä ole yhtä kaikkien työmaiden hankinnoista vastaavaa henkilöä. Työ on siten vahvasti suunnittelua, ja tulet työssäsi oppimaan yhteistyöstä lukuisten eri toimittajien kanssa. Pääset tekemään arjessa päätöksiä ja ratkaisuja, joilla on aidosti kauaskantoisia ja koko projektin kannalta merkittäviä vaikutuksia. 

---

T2H:lla voit työskennellä ostojen ja hankinnan parissa seuraavissa positioissa:

Hankintavastaava

Projekti-insinööri

Tavoitteena hyvä arki

Tinkimättömyys ja oikeisiin asioihin keskittyminen ovat vieneet meitä yhdessä pitkälle. T2H:n arjessa yhdistyvät vastuu ja vapaus. Isotkin jutut on mahdollista tehdä ammattimaisesti ja jämptisti, mutta pilke silmäkulmassa.

Tule kasvamaan meille

Yli 1200 asunnon rakentaminen tuo mukanaan erilaisia mahdollisuuksia.

 • Yksilöllinen urapolku

  Uskomme yksilölliseen urapolkuun ja kasvumme myötä meillä on mahdollisuus tarjota sinulle hyvin monipuolisia tehtäviä. Jäykkien rakenteiden ja ahtaiden raamien sijaan etenemistäsi määrittävät omat kykysi ja kiinnostuksen kohteesi.

 • Rakennamme hyvää työyhteisöä

  Menestymisemme takana ovat tiimit, joissa jokaisella on oma merkittävä roolinsa. Kun työyhteisö toimii, on aamulla mukava herätä töihin.

 • Monipuolista työtä haluttujen, Ihanien kotien parissa

  Haluamme rakentaa koteja, joihin ihastuvat sekä asukkaat että heidän vieraansa. Asuntojemme kysyntä on hyvä – meillä ei ole yhtään myymätöntä valmista asuntoa.

 • Positiivinen tulevaisuus

  Hyvin tehty työ on tuonut meille tuloksia ja olemme kasvaneet tasaisen vahvasti perustamisesta lähtien. Meillä riittää töitä ja haasteita sinulle myös tulevaisuudessa.

Vantaankoskentie 14
01670 Vantaa Ajo-ohjeet Vaihde: 020 7032 580 Näytä sijainti

Tampere

Hatanpään valtatie 24
33100 Tampere Ajo-ohjeet Vaihde: 020 7032 580 Näytä sijainti

Teamtailor

Urasivu Teamtailorilta