facebook tracking

Asuntorakentamisen ammattilaiseksi

T2H:lla pääset työskentelemään monipuolisesti asuntorakentamisen eri osa-alueilla. Tutustu työtehtäviin ja tule kanssamme rakentamaan Ihania Koteja!

TYÖNJOHTO

Saat vastuullesi omat työvaiheet, joiden aikataulusta, laadusta, kustannuksista sekä työturvallisuudesta vastaat. Työvaiheiden ja ihmisten johtamisen lisäksi työsi on päivittäistä ongelmanratkaisua sekä nopeatempoista päätöksentekoa ja reagointia asioihin. 

OSTO JA HANKINNAT

Ihanat Kodit eivät synny pelkästään hyvällä suunnittelulla ja taidokkaalla työnvaihdeiden johtamisella. Rakentaminen edellyttää tietenkin myös konkreettisia rakennusmateriaaleja, jotka jonkun on pitänyt ensin hankkia ja toimittaa työmaalle.

HANKEKEHITYS

Jotta Ihania Koteja voidaan rakentaa, tulee ensin selvittää mihin kannattaa rakentaa ja mitä. Koko yksikön tulevaisuuden voikin syystä sanoa olevan hankekehittäjän käsissä: niin monta hyvää tonttiaihiota kun hankekehittäjä pystyy löytämään, niin hyvin yksikkö voi tulevaisuudessa. Hankekehittäjän aktiivisuudella onkin siten iso merkitys.

PROJEKTIN JOHTAMINEN

Projektin johtamistyössä kiteytyvät T2H:n työfilosofian kaksi kulmakiveä: projektikeskeisyys ja liiketoimintavetoisuus. Projektin johtaminen T2H:lla on kuin oman liiketoiminnan johtamista. Se edellyttää ennen kaikkea tietynlaista nälkää, asuntorakentamisen syvällistä ymmärtämistä sekä liiketoimintalähtöistä ajattelua.

ASUNTOJEN MYYNTI JA MARKKINOINTI

Pelkkä Ihanien Kotien rakentaminen ei riitä. Jotta onnistumme löytämään myös uudet asukkaat rakentamiimme Ihaniin Koteihin, työskentelee meillä kunninanhimoinen joukko asuntojen myynnin ja markkinoinnin ammattilaisia. 

KIINTEISTÖJURIDIIKKA JA HALLINTO

“Niin kauan kun kaikki on kunnossa, kukaan ei huomaa mitään.” Rakennusalan ammattilaisten lisäksi meillä T2H:lla työskentelee joukko särmiä kiinteistöjuridiikan ja hallinnon asiantuntijoita. He varmistavat arjessamme, että yhtiömme toimii niin kuin sen kuuluu toimia, ja että asukkaat pystyvät asumaan Ihanissa Kodeissaan hyvin ja juridisesti oikein. 

Teamtailor

Urasivu Teamtailorilta