facebook tracking

T2H osallistuu Metropolian Muutamme Maailmaa -kampanjaan

T2H Metropolia.jpg

Mahdollista yrityksellesi huipputekijät – mahdollista Metropolia”, kuuluu Metropolian varainhankintakampanjan slogan. T2H:lla arvostetaan korkealaatuista koulutusta, sillä tutkimus ja kehitys on tärkeä osa tämän päivän rakentamista. Niinpä meidän oli luontevaa lähteä mukaan Metropolian Muutamme maailmaa -keräykseen. Meillä työskenteleekin jo nyt useita Metropoliasta valmistuneita ja koulun opiskelijat ovat meille rekrytoinnissa tärkeä kohderyhmä. T2H:n on myös käynyt luennoimassa koululla.

”Meillä on tarve löytää uusia rahoituslähteitä vahvistamaan ja monipuolistamaan toimintaamme. Varainhankinta yksityiseltä sektorilta ja siihen kohdennettu valtion vastinraha on yksi keino talouden kohentamiseen”, kertoo Metropolian talous- ja hallintojohtaja, varatoimitusjohtaja Simo Mustila. Kampanjateema on ”Merkityksellisiä kohtaamisia, jotka muuttavat maailmaa”. Juuri näitä kohtaamisia syntyy Metropolian 16 000 opiskelijan, henkilöstön ja kumppaneiden yhteistyössä.

T2H:n toiminnassa pitkäjänteinen ajattelu on tärkeää – olipa puhe kohteiden suunnittelusta, yrityksen liiketoiminnasta tai vaikkapa henkilöstöstä. ”Suhtaudumme rakentamisen laatuun hyvin vakavasti. Käytämme kohteissamme vain hyväksi havaittuja ja vakioituja rakenteita sekä konseptimme huomioiden mahdollisimman pitkälle esivalmistettuja rakennusosia. Kohteidemme laadukasta toteutusta johtaa oma työnjohtomme, joista iso osa on joko rakennusmestareita tai -insinöörejä. Siksi haluamme tehdä yhteistyötä tulevien osaajien kanssa, ja Uudenmaan ainoa suomenkielinen insinöörikouluttaja Metropolia onkin meille hyvä yhteistyökumppani”, T2H:n rekrytointipäällikkö Lasse Heikkilä kertoo.

”Olemme iloisia T2H:n lahjoituksesta ja haluamme tehdä tulevaisuudessa entistäkin aktiivisempaa yhteistyötä yritysten ja alan toimijoiden kanssa”, sanoo vuoden vaihteeseen 2018 asti osaamisaluepäällikkönä toiminut Mika Lindholm Metropoliasta. Metropolian puolesta lahjoituksesta kiittää myös yhteiskuntasuhteista vastaava johtaja Tuire Ranta-Meyer. Hänen mukaansa nyt vuonna 2019 aukeaa aivan loistavat mahdollisuudet yhteistyölle, kun kaikki rakennus-, talo- ja kiinteistötekniikan sekä maanmittauksen toiminnat keskittyvät Myllypuron upouudelle kampukselle. Uusi rakennusalan keskittymä vahvistuu entisestään, kun toisen asteen rakennusalan koulutus siirtyy myös Myllypuroon.

T2H Rakennus Oy on lahjoittanut Metropolian tekniikan alalle 10 000 euroa

Teamtailor

Urasivu Teamtailorilta